Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

►Előfizetés GOOD Klubtagoknak

Legyen ön is a GoodFoodParner klub tagja, így csak egyszer kell átgondolnia mire van szüksége és mi az előre egyeztetett rendszerességgel leszállítjuk Önnek a kívánt árut (egyszerhasználatos védőruházat, higiéniai eszközözök, törlőkendők, detektálható eszközök, mag- és térhőmérők, stb.) a kérésének megfelelő minőségben, mennyiségben és gyakorisággal. Természetesen bármikor módosíthatja kérését és le is mondhatja előfizetését. Az előfizetéssel Ön tovább csökkentheti költségeit, időt és pénzt spórolhat meg! A fizetés ütemezésétől függően 2%, 4% és 6% árkedvezmény jár Önnek.

Az alábbi űrlap kitöltésével akár szövegesen is megfogalmazhatja az előfizetési kérését, egyedi igényeit. Kérése tartalmazhat konkrét cikkszámokat és darabszámokat, de akár arra is vonatkozhat a kérés, hogy körülbelül miből mennyit szeretne, mekkora büdzséből, milyen gyakran szeretné a szállítást és összeállítunk az Ön számára egy kedvező ajánlatot.