Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.

CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda

Szín
 
Cikkszám: GKV-32522
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: PestWest Electronics Ltd.

Ingyenes kiszállítás 12.000Ft+ÁFA feletti kosárérték esetén, alatta 990Ft+ÁFA Magyarország egész területén. Kivételt képeznek és az ingyenes szállításba nem tartoznak bele kosárértékétől függetlenül a 20kg-ot meghaladó termékek, vagy amelyek túlméretesek, terjedelmes csomagok vagy raklapos tételek (pl. öltöző- és tárolószekrények, rozsdamentes gépek, berendezések), ezekre kérje egyedi árajánlatunkat!  Olvassa el a részleteket a SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS menüpontban. 

Miért tőlünk vásárolj?

Leírás és Paraméterek

Rendelje meg most a Fémbútorok és élemiszerbiztonsági eszközök - GoodFoodPartnerban található CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda terméket és hamarosan már használhatja!

Egyedi igény merült fel vállalkozásában vagy nagyobb mennyiségben szerete vásárolni?

Kérje árajánlatunkat!

 • Amennyiben a CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda termékekre szeretne mennyiségi kedvezményt kérni, tegye a kosárba a kívánt mennyiségű termékeket és a kosároldalon nyomja meg az AJÁNLAT KÉRÉSE A KOSÁRRA gombot.

 • Egy problémára keres megoldást? Mi segítünk! Egyedi igény esetén az ÁRAJÁNLATKÉRÉS menüpontban található űrlapot töltse ki!

Tekintse meg, hogy milyen előnyekkel jár Elektromos rovarcsapdák csoportjába tartozó CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda termék használata!

CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda

CHAMELEON ON-TOP PRO ragasztólapos fénycsapda jellemzői

 • A CHAMELEON sorozat UV fénycsöves ragasztós rovarcsapdáinak alkalmazása lehetővé teszi, hogy a repülő rovarokat irtószer kihelyezése nélkül mindenütt befogják, ahol élelmiszert tartanak.
 • A ragasztós lapok egyúttal a rovarfertőzés mértékéről is hasznos információkat szolgáltatnak.
 • A ragasztólapos módszert alkalmazó CHAMELEON rovarcsapdák diszkrét megjelenésűek és egyserűen karbantarthatók.
 • A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan és hatékonyan befoghatók, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye hogy a rovarok a csapdából kiessenek vagy más módon kikerüljenek.
 • A CHAMELEON berendezéseket ezért a fokozottan veszélyeztetett területeken is kihelyezhetjük, mert azok a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek.
 • A fénycsövek teflon védőhüvellyel rendelkeznek, aminek a következtében az esetlegesen széttört fénycsövek üvegszilánkjai nem szóródnak szét a környezetben.
 • A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint pl. a gyümölcslegyek.
 • A CHAMELEON On-Top Pro különleges, egyedi kialakítású berendezés, amely diszkrét megjelenésű és könnyen felszerelhető álmennyezetekre. Ideális megoldást jelent gyors éttermekben, szupermarketekben és ott, ahol helyszűke miatt a standard berendezés elhelyezése nehezen megvalósítható.
 • Két db nagy teljesítményű DuPont Teflon® fluor-polimer bevonatú 25 wattos Quantum BL UV fénycsövet és teljes méretű ragasztós lapokat tartalmaz.
 • Kivitel: Horganyzott acél szerkezet, festett alumínium fedőtálcával.
 • Lefedettség: 50 m2

Fénycső teljesítmény 2 x 25 W-os Védőfóliás Quantum BL cső
Garancia 1év
Gyűjtőcsomagolás 1db/karton
Hatótávolság 50m2
Kivitel Falra szerelhető
Méret (Mag./Szél./Mély) 590 x 590 x 130 mm
Származási hely Egyesült Királyság
Tömeg 5500g
Vámtarifaszám 85394910
Ragadólapos
Szilánkmentesen törő fénycsövekkel
Teflon FEP fénycsőbevonat

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!