Barion Pixel
Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Menü
Ár:
7.057 Ft + ÁFA ( 8.962 Ft )
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-20

Chicopee Durawipe Plus (Boxer Plus) belsőmagos tekercses tartós törlőkendő, fehér - Chicopee törlőkendő

Ár:
7.057 Ft + ÁFA ( 8.962 Ft )
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-06-20

Ingyenes kiszállítás 19.000Ft+ÁFA feletti kosárérték esetén, alatta 990Ft+ÁFA Magyarország egész területén. Kivételt képeznek és az ingyenes szállításba nem tartoznak bele kosárértékétől függetlenül a 20kg-ot meghaladó termékek, vagy amelyek túlméretesek, terjedelmes csomagok vagy raklapos tételek (pl. öltöző- és tárolószekrények, rozsdamentes gépek, berendezések), ezekre kérje egyedi árajánlatunkat!  Olvassa el a részleteket a SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS menüpontban. 

Miért tőlünk vásárolj?

Leírás és Paraméterek

Rendelje meg most a Fémbútorok és élemiszerbiztonsági eszközök-GoodFoodPartnerban található Chicopee Durawipe Plus (Boxer Plus) belsőmagos tekercses tartós törlőkendő, fehér - Chicopee törlőkendő terméket és hamarosan már használhatja!

Egyedi igény merült fel vállalkozásában vagy nagyobb mennyiségben szerete vásárolni?

Kérje árajánlatunkat!

  • Amennyiben a Chicopee Durawipe Plus (Boxer Plus) belsőmagos tekercses tartós törlőkendő, fehér - Chicopee törlőkendő termékekre szeretne mennyiségi kedvezményt kérni, tegye a kosárba a kívánt mennyiségű termékeket és a kosároldalon nyomja meg az AJÁNLAT KÉRÉSE A KOSÁRRA gombot.

  • Egy problémára keres megoldást? Mi segítünk! Egyedi igény esetén az ÁRAJÁNLATKÉRÉS menüpontban található űrlapot töltse ki!

Tekintse meg, hogy milyen előnyekkel jár Ipari törlőkendők csoportjába tartozó Chicopee Durawipe Plus (Boxer Plus) belsőmagos tekercses tartós törlőkendő, fehér - Chicopee törlőkendő termék használata!

Chicopee Durawipe Plus (Boxer Plus) belsőmagos tekercses tartós törlőkendő, fehér - Chicopee törlőkendő

Jellemzők:
- Eldobható
- Magas nedvszívó képesség
- Kevesebb papír veszteség
- Tisztítószerrel használható
- Tartós, erős
- Nedves és száraz használatra
- Élelmiszeriparban az élelmiszerrel érintkező felületek tisztítására alkalmas

Méretek - Kiszerelés:
- 37x22 cm, belsőmagos tekercs, 150 lap/tekercs

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!