Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.

EGYSZER-HASZNÁLATOS Gumis pormaszk, fehér (20db)

Szín
Fehér
Méret: Univerzális
Cikkszám: SI466S0NST00PC600000
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Ingyenes kiszállítás 12.000Ft+ÁFA feletti kosárérték esetén, alatta 990Ft+ÁFA Magyarország egész területén. Kivételt képeznek és az ingyenes szállításba nem tartoznak bele kosárértékétől függetlenül a 20kg-ot meghaladó termékek, vagy amelyek túlméretesek, terjedelmes csomagok vagy raklapos tételek (pl. öltöző- és tárolószekrények, rozsdamentes gépek, berendezések), ezekre kérje egyedi árajánlatunkat!  Olvassa el a részleteket a SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS menüpontban. 

Miért tőlünk vásárolj?

Leírás és Paraméterek

Rendelje meg most a Fémbútorok és élemiszerbiztonsági eszközök - GoodFoodPartnerban található EGYSZER-HASZNÁLATOS Gumis pormaszk, fehér (20db) terméket és hamarosan már használhatja!

Egyedi igény merült fel vállalkozásában vagy nagyobb mennyiségben szerete vásárolni?

Kérje árajánlatunkat!

  • Amennyiben a EGYSZER-HASZNÁLATOS Gumis pormaszk, fehér (20db) termékekre szeretne mennyiségi kedvezményt kérni, tegye a kosárba a kívánt mennyiségű termékeket és a kosároldalon nyomja meg az AJÁNLAT KÉRÉSE A KOSÁRRA gombot.

  • Egy problémára keres megoldást? Mi segítünk! Egyedi igény esetén az ÁRAJÁNLATKÉRÉS menüpontban található űrlapot töltse ki!

Tekintse meg, hogy milyen előnyekkel jár Egyszer-használatos védőmaszkok csoportjába tartozó EGYSZER-HASZNÁLATOS Gumis pormaszk, fehér (20db) termék használata!

EGYSZER-HASZNÁLATOS Gumis pormaszk, fehér (20db)

Csomagolás Papírdoboz
Gyűjtőcsomagolás 40csomag/karton
Kiszerelés 50db/doboz
Steril Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!