Barion Pixel
Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Menü

Kártevőkellen

Válasszon a Fémbútorok és élemiszerbiztonsági eszközök-GoodFoodPartner Kártevőkellen kategória választékából! Ha nem találja meg a kívánt terméket vagy segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat (+36-30-2193-988) vagy írja meg kérését (e-mail: goodfoodpartnerinfo@gmail.com)!

Kártevők elleni védekezés irtószermentes termékekkel

  • Az egészségügyi kártevők elleni korszerű védekezés az IPC (Integrated Pest Control), illetve annak szervezése az IPM (Integrated Pest Management) követelmény rendszereinek figyelembevételével valósítható meg.
  • A legfontosabb szempont a kártevő fertőzöttség felderítése (hol, mikor, milyen kártevő, milyen mértékben és milyen okból fordul elő) és a megelőzés végzése. Az aktuális kártevő helyzet folyamatos követésével (monitorozás), lehetőség nyílik a jelentősebb fertőzöttség kialakulásának megelőzésére, amihez előtérbe kerülnek az irtószermentes technológiák alkalmazásai.
  • A jogszabályok és a HACCP követelmények értelmében az eladásra kerülő élelmiszernek tisztának és szennyeződéstől mentesnek kell lennie, ezért minden óvintézkedést meg kell tenni a kártevők által okozott szennyeződések elkerülése érdekében.
Rendelhető
6.480 Ft + ÁFA (8.230 Ft)
1.371,60 Ft/db (Bruttó egységár)
Rendelhető
6.885 Ft + ÁFA (8.744 Ft)
1.457,33 Ft/db (Bruttó egységár)
Rendelhető
6.480 Ft + ÁFA (8.230 Ft)
1.371,60 Ft/db (Bruttó egységár)