Barion Pixel
Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Menü

Elektromos rovarcsapdák

Válasszon a Fémbútorok és élemiszerbiztonsági eszközök-GoodFoodPartner Elektromos rovarcsapdák kategória választékából! Ha nem találja meg a kívánt terméket vagy segítségre van szüksége hívja ügyfélszolgálatunkat (+36-30-2193-988) vagy írja meg kérését (e-mail: goodfoodpartnerinfo@gmail.com)!

Professzionális UV fénycsöves ragasztós rovarcsapda választék

A CHAMELEON sorozat UV fénycsöves ragasztós rovarcsapdáinak alkalmazása lehetővé teszi, hogy a repülő rovarokat irtószer kihelyezése nélkül mindenütt befogják, ahol élelmiszereket tartanak. A ragasztós lapok egyúttal a rovarfertőzés mértékéről hasznos információkat szolgáltatna.

A ragasztólapos módszert alkalmazó CHAMELEON berendezések diszkrét megjelenésűek és egyszerűen karbantarthatóak. A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan és hatékonyan befoghatók, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye, hogy a rovarok a csapdából kiessenek vagy más módon kikerüljenek. A CHAMELEON berendezéseket ezért a fokozottan veszélyeztetett területeken is kihelyezhetjük, mert azok a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek. A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint amilyenek pl. a gyümölcslegyek.

A CHAMELEON és a PRO rovarcsapdák fontosabb jellemzői:

  • 3 év garancia (kivéve a  fénycsöveket, a ragasztós lapokat és a gyújtószerkezetek).
  • DuPont Teflon fluor-polimerrel bevont Quantum BL törésmentes fénycsövek a maximális vonzó hatás elérésére és az üvegtörésekből származó sérülések, szennyeződések kockázatának jelentős csökkntésére.
  • Nagy méretű ragasztós lapok bármely repülő rovar hatékony befogására.
  • Könnyen, szerszám nélkül eltávolítható alsó tálca, védőrács és elülső burkolat, ami lehetővé teszi az egyszerű és gyors karbantartást.
  • Reflaktobak hüvely fokozza a rovarok odacsalpgatását, jelentősen lassítja a ragasztólap száradását és növeli a lap élettartamát. Alkalmazásával vékonyabb, laposabb készülék forma kialakítása válik lehetővé (kivéve a Chameleon Uplight, ON-TO PRO-t).
  • Hangtalan, higiénikus és diszkrét alkalmazás, bármilyen környezethez harmonikusan illeszkedik.
  • Valamennyi berendezése egységes ragasztós lappal működik.