Barion Pixel
Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Menü

PestWest Electronics Ltd.

A PestWest Electronics Ltd. 1991-ben alakult az 1980-as években Mike Kemp által kifejlesztett elektromos rovarcsapdák gyártásására és forgalmazására. Napjainkban a cég a Killgerm csoport részeként működik, mely stabil műszaki és gazdasági hátteret biztosít a rovarcsapdák gyártásához és folyamatos professzionális fejlesztéséhez. 

A PestWest Ltd. által gyártott ragasztólapos módszert alkalmazó CHAMELEON márkájú berendezések diszkrét megjelenésűek és egyszerűen karbantarthatóak. A ragasztós csapda alkalmazásával a rovarok gyorsan és hatékonyan befoghatók, ezáltal nem áll fenn annak a veszélye, hogy a rovarok a csapdából kiessenek vagy más módon kikerüljenek. A CHAMELEON berendezéseket ezért a fokozottan veszélyeztetett területeken is kihelyezhetjük, mert azok a HACCP követelményeknek minden tekintetben megfelelnek. A berendezések csendesek, higiénikusak és minden méretű repülő rovar befogására alkalmasak, beleértve a kisebb méretű fajokat is, mint amilyenek pl. a gyümölcslegyek.