Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Ön itt jár: > >

►Rólunk

Köszöntjük a GoodFoodPartner.hu webáruházban!

Nagy örömünkre szolgál, hogy meglátogatta webáruházunkat. Reméljük, hogy tudunk segíteni Önnek, és megtalálja nálunk azokat az eszközöket, gépeket, berendezéseket, amelyek hozzájárulnak vállalkozásuk sikeréhez, élelmiszer-biztonsági szempontból megbízhatóbb és hatékonyabb munkavégzésükhöz!

Miért érdemes a GoodFoodPartner.hu Webáruházban vásárolni?

yes.HACCP KOMPATIBILIS ESZKÖZÖK Az általunk forgalmazott higiéniai, technológiai, és mérőeszközök, gépek, ill. berendezések támogatját az élelmiszer-biztonságot, HACCP, IFS, BRC, ISO22000 és FSSC22000 kompatibilisak.

yes.SZAKMAI SEGÍTSÉG Munkatársaink élelmiszer-biztonsági szakemberek, így tudunk segíteni Önnek a megfelelő árucikk(ek) kiválasztásában is. Kérjen bátran árajánlatot, válogatott minőségi termékek széles választékával és hasznos információival segítünk Önnek és munkatársainak.

yes.EGYEDI IGÉNYEKET IS KISZOLGÁLUNK Amennyiben egyedi igény merült fel vállalkozásában, adja le igényét az ÁRAJÁNLATKÉRÉS menüpontban található űrlap kitöltésével és mi segítünk megtalálni a megoldást. Kérje árajánlatunkat!

yes.MENNYISÉGI KEDVEZMÉNY Amennyiben nagyobb mennyiségben szeretne vásárolni egy-egy tételből, igyekszünk kedvezményt biztosítani. Kérje árajánlatunkat! Amennyiben a webáruházunkban található termékekre szeretne mennyiségi kedvezményt kérni, tegye a kosárba a kívánt mennyiségű termékeket és a kosároldalon nyomja meg az AJÁNLAT KÉRÉSE A KOSÁRRA gombot.  

yes.KÉNYELEM A nap 24 órájában rendelhet vagy kérhet árajánlatot webáruházunkból kényelmesen, akár munkahelyéről vagy otthonából, sorban állás nélkül, ezzel fáradságot, időt és pénzt takaríthat meg.

yes.MINDEN EGY HELYEN Széles termékválasztékkal állunk az Ön rendelkezésére.

yes.BÖVÜLŐ TERMÉKKÍNÁLAT Termékkínálatunkat folyamatosan fejlesztjük, annak érdekében, hogy Ön időben hozzájusson a legkorszerűbb, legújabb termékekhez. 

yes.4-FÉLE SZÁLLÍTÁSI MÓD 

  1. Házhoz szállítás, ill. telephelyre szállítás 

  2. PostaPont (több száz Posta, Coop üzlet és Mol kút)

  3. Postán maradó csomag

  4. Csomagautomata

Részleteket ld. SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS  menüpontban.

yes.3-FÉLE FIZETÉSI MÓD 

  1. Készpénzzel (utánvételnél, személyes átvételnél, Posta Pontokon és Postán maradó csomagnál)

  2. Bankkártyával online és utánvételnél

  3. Előre átutalás banki folyószámlára (bármilyen szállítási módnál)

Részleteket ld. SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS menüpontban.

yes.INGYENES SZÁLLÍTÁS 12.000Ft+ÁFA feletti kosárérték esetén, alatta 990Ft+ÁFA Magyarország egész területén. Kivételt képeznek és az ingyenes szállításba nem tartoznak bele kosárértékétől függetlenül a 20kg-ot meghaladó termékek, vagy amelyek túlméretesek, terjedelmes csomagok vagy raklapos tételek (pl. öltöző- és tárolószekrények, rozsdamentes gépek, berendezések), ezekre kérje egyedi árajánlatunkat!

yes.AKCIÓK Különböző időszakos kampányokkal kedveskedünk vásárlóinknak.

yes.WEBÁRUHÁZ FEJLESZTÉS Annak érdekében, hogy Ön minél kényelmesebben tudjon válogatni és vásárolni nálunk Webáruházunkat folyamatosan megújítjuk egy nagy tapasztalattal rendelkező, professzionális webáruház-fejlesztő szakértői csoport támogatásával.

yes.VEVŐI ELÉGEDETTSÉG MÉRÉS Fontos számunkra az Ön véleménye, ezért megkérdezzük, amennyiben van rá lehetősége és szívesen teszi, értékelje webáruházunk szolgáltatását és az általunk forgalmazott termékek minőségét és írja le vagy mondja el tapasztalatát, melyet fejlesztéseinknél figyelembe veszünk.

yes.KÖZÖSSÉGI OLDALAK Már Facebookon is követheti az aktuális akcióinkat és a legfrissebb híreket.

yes.HÍRLEVÉL Amennyiben feliratkozik hírlevelünkre, rendszeresen tájékoztatjuk újdonságainkról, akcióinkról, értesülhet a legfrisseb élelmiszer-biztonsági audit tapasztalatokról, szabványi és jogszabályi változásokról.

yes.BIZALMAS ADATKEZELÉS Adatait bizalmasan kezeljük, a NAIH (Nemzeti Adatvédelmi és Információbiztonság Hatóság) által kiadott adatkezelés nyilvántartási számmal rendelkezünk (NAIH-105529/2016.).

yes.HASZNOS ÉLELMISZER-BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK A hírekben, ill a SZAKÉRTŐI ÉBIR INFO menüpontunkban megtalálhatja munkatársaink több évtizedes élelmiszeriparban és élelmiszer-biztonsági területen szerzett tapasztalait, ill  a legfrisebb jogszabályi, szabványi változásokkal kapcsolatos információkat is.

 

Kellemes vásárlást és szép napot!

GoodFoodPartner.hu csapata

Ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálat e-mail címe: goodfoodpartnerinfo@gmail.com

Ügyfélszolgálat telefonszáma: +36302193988